Jaxx Rock Battle

Vă invităm la Jaxx Rock Battle Ediția a-IV-a! 20-22 Mai 2016, Parcul Cetățuie Avem 19 trupe din întreaga țară selectate pentru festivalul de anul acesta.
 

JAXX ROCK BATTLE

Jaxx Rock Battle a debutat în 2012 și a reușit să devină un eveniment de referință pentru tinerele talente pasionate de muzica rock.


“Ne bucurăm nespus de mult că publicul și cei pasionați de muzică au înțeles inițiativa noastră și anul că anul acesta am reușit să ne depășim limitele prin intermediul acestui eveniment. Ne dorim să ne continuăm misiunea începută încă de la prima ediție de a contribui și consolida comunitatea rock din țară, astfel că anul acesta vom ieși din tipar și vom oferi un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică rock, de la cei mici, până la cei mari.” - Ariadna Zaharia, Project Manager.

image

Vino și tu la Jaxx Rock Battle

Sunt interesat

 

Votează-ți favoriții

Cunoaște-i pe cei care anul acesta vor scrie povestea Jaxx Rock Battle. Dacă ți-au plăcut te invităm să îi votezi folosind lista de mai jos.

EIDO - Cluj-Napoca

Un duo dark instrumental indie rock fusion numit EIDO din Cluj Napoca.

THE EMP - Bistrița

Formație de rock instrumental progresiv înființată în toamna lui 2013. Încep să aibă experiență prin participare la competiții, spectacole și concerte (Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, București).

Au ca și motto: Keep on rockin` și au ca principal obiectv să înregistreze un prim album.

image
image

GRAVE FOR SALE - Timișoara

Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influențe de psychedelic, horror și desert surf.
Trupa a fost înființată în 2012 si sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influențați de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets sau The Break, însă până în prezent toate piesele GfS sunt compoziții proprii.

THE EXPERIMENT - Cluj-Napoca

The Experiment este o formație de muzică rock-instrumental din Cluj-Napoca.

Prima întâlnire a membrilor ei într-o sală de repetiții a fost în data de 13 februarie 2015. The Experiment aborderază genul rock-instrumental prin piese compoziții proprii precum și prin preluarea și prelucrarea unor piese rock cunoscute.

image
image

GET LOUD - Cluj-Napoca

Suntem o trupă care s-a format în cadrul școlii de muzica The Beat din Cluj-Napoca cu vreo 3 ani în urmă. De-a lungul celor 3 ani am avut numeroase concerte la evenimente din Cluj-Napoca.

GOT-X - Bârlad

Got-X este o trupa de rock alternativ din Bârlad, cu 10 ani experiență atât pe scene din România, cât și din străinătate. Membrii trupei sunt Giulia - keyboard&vocal, Gino - tobe, Andu - bass, Tudor - chitară.

NONE OF THE ABOVE - Cluj-Napoca

Ne-am format în 2010 și am cântat coveruri în cea mai mare parte timp de 3 ani. Ne transformăm acum într- o trupă care cântă material original în genul rock alternativ, indie rock sau așa încercăm :)

PAPER MAGIK - București

paper magik înseamnă mai mult decât Dragoș (voce, chitară, clape și nu numai), Flamă (chitară bass) și Cosmin (baterie). paper magik înseamnă o mână de oameni care cred în muzica lor până în pânzele albe, câteva femei care i-au târât prin iubire ca și cum ar fi fost acea iubire primordială. De fiecare dată. Probabil îți spui așa,și? Toți sunt așa. Într-adevăr, paper magik mai sunt și altfel. Nu te uita la cum arată în poze, nu-i relevant. Și nici la cum arată/sună acum în online. Vino la concert. La orice cântare. Acolo vei experimenta cu adevărat paper magik. Nu ne crezi? Poftim dovada: după doar 2 piese la GBOB au luat și premiul 1, și invitații la festivaluri, și felicitări, și cereri de autograf. paper magik va fi o nouă etapă a muzicii underground din România.

image
image

FUNK'E FETISH - Cluj-Napoca

Funk’e Fetish e o trupă din Cluj-Napoca, ai cărei membri sunt: Adrian - tobe, Alexandru - bas, George - chitară și Mădălina - voce. Cei 4 s-au îmbinat în această trupă, în anul 2015, din dorința de a experimenta noi metode de a face muzică, indiferentde genuri. Cu acest stil experimental, trupa a câștigat premiul pentru compoziție în cadrul concursului organizat de Jazz in the Park, și a participat, în deplasare, la festivaluri precum Roland Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival ș.a.

NOVEMBER BLACK - Cluj-Napoca

November Black e o trupa rock din Cluj-Napoca, formata in anul 2013.

Concentrandu-se mai mult pe compozitii proprii, acestia doresc sa imbine diversele lor influente muzicale intr-un stil omogen, ce pune accent pe melodicitate dar nelipsit de agresivitate si atitudine. Membri (foto stanga-dreapta): Alex Musat - Tobe, Toni Simo - Bass, Alex Balasoiu - Voce, Lucian Cioba - clape, Claudiu Roman - Chitara;"

image
image

FALLEN - București

Fallen este o trupă de heavy metal modern din București ce a fost fondată în iarna anului 2012 la inițiativa lui Matei (chitară ritm), care i-a adus laolalta pe toți membrii formației dupa ce, împreuna cu Gabi (bas) și Soso (voce) au definitivat instrumentalul, respectiv versurile primei piese a trupei, anume Trapped.

HALMYRIS - Iași

HALMYRIS este o trupă de melodic death metal din Iași ce a luat ființă la sfârșitul lui 2013, iar în anul 2014 fiind lansat EP-ul “Omens of Domination”.

Începutul anului 2016 a venit cu lansarea single-ului “Blight of the Inner Sanctum”, piesa de pe următorul material discografic al trupei. La activ au concerte atât pe plan local cât și național (Cluj, Petroșani, Hunedoara, Bacău, Suceava, Tg. Mureș), cântând în deschidere pentru trupe precum GOD, Bucovina, Negura Bunget sau Dirty Shirt, dar și la diverse festivaluri din țară.

image
image

E-AN- NA - Timișoara

Formaţia a apărut în 2014, când Andrei (voce, instrumente tradiţionale) şi Ovidiu (chitară) aveau ca proiect principal trupa Prohod din dorinţa celor doi tineri muzicieni să înfiinţeze o trupă de folk metal. În scurt sunt co-optaţi Dragoș (bass), Alex (fost coleg in Prohod, WarChant) şi Paul (tobe). Recent s-a alăturat şi Edwin (WarChant) la acordeon & backing vocals, întregind trupa.

MERE - Timișoara

Mere s-a născut la bunicul în garaj, umplându-ne lungile zile de vară cu jamm-uri.Un amalgam de energie rock pură, un tărâm psiheldelic al semntimentelor nedesluşite, dar al expresiei neînfrânate.

Mere aduce omagiu marilor „dinozauri rock” cum ar fi Led Zeppelin şi Frank Zappa, dezvoltând în acelaşi timp un sunet modern şi progresiv în vena Tool, presărat cu sonorităţi venite din sfera stoner rock şi psihedelic din toate timpurile, meţinând la loc sfânt Riff-ul.

image
image

BREAKOUT - Cluj-Napoca

Trupa BREAKOUT s-a născut în aprilie 2012, din ideea fondatorilor Andrei Călin și Dragoș Geomolean. 

De-a lungul timpului, BREAKOUT a cantat in deschideri pentru trupe autohtone (Masterpiece, Trooper, Voices of Silence, Krepuskul etc.), dar si pentru trupe din strainatate (Far n Hate (Spania), Dryvia (Ungaria), Bloody Roots (Ungaria)). Ceea ce a inceput ca o trupa de Hard Rock cu mici influente Metal s-a maturizat, in timp si prin schimbari de componenta, intr-un mix de Melodic si Post-Hardcore. 

Trupa expune un playlist format integral din piese proprii.

WILDCHILD - Sibiu

Wildchild este o trupă blues-rock, stoner-rock formată de către patru adolescenti din orașul Sibiu: Ștefi Popa (lead guitar, voce), Niță Dorian
(rhythm guitar), Dragoș Diaconu (tobe), Nicu Baciu (bass).

In cateva luni de la formarea trupei, apar primele melodii, “Stormblues” și “The Riser”, pe care adoleșcenții le-au interpretat pentru prima oara live la semifinala GBOB ARTmania. Melodiile le-au adus calificarea la finala naționala GBOB, de unde aceștia au urcat cu ajutorul susținătorilor și a revistei Bravo pe locul 6. Cel mai mare ajutor vine din partea familiei lui Ștefana, care se ocupă de manageriat si tehnica.

image
image

ALTFIVE - Cluj-Napoca

Au participat la evenimente Zilele Clujului, Târgul de Crăciun, Bike Festival, We are Rocking the City (ediția I și II); Romanian Classic Rock Festival Zalău (locul II), Jaxx Rock Battle Ediția a-III- a (locul II).

PALMA HILLS - Cluj-Napoca

Palma Hills este o trupă tânără care a fost fondată în anul 2012, în Odorheiu-Secuiesc. Formația cu sediul în Cluj-Napoca, are patru membrii: Butu Arnold (vocalist, compozitor, chitară), Lukácsi Előd (chitară), Siklódi Bátor (bas), László Péter (tobe).

În cea mai mare parte este influențată de genurile Indie, Blues Rock și Garage, dar și de către Rock n roll-ul anilor 60 și 70.

image
image

LOST SURPRISE - Satu Mare

Trupa Lost Surprise s-a format în luna martie a anului 2016, este formată din foștii membrii ai trupei DOTS din Satu Mare împreună cu Suranyi Botond la voce, schimbând puțin stiulul anterior cu care s-a lansat trupa. În acest format dorim să arătăm o nouă față a genului Modern Rock, puțin diferit de ceea ce există deja pe piața muzicală din România și alte țări.

image
 

Care este trupa ta preferată?

*pentru ca votul tău să fie valid te rugăm să introduci și adresa ta de e-mail.

This poll is closed! Poll activity:
Start date 04-05-2016 04:13:10
End date 19-05-2016 23:59:59
Poll Results:
Care este trupa ta preferată?